Σχετικά με εμάς... Σχετικά με το Cosmos Travel

Τα ταξίδια αποτελούν εμπειρίες ζωής! Και το “COSMOS TRAVEL” είναι εδώ για να τις κάνει πραγματικότητα!

Η ιστορία μας

Σεπτέμβριος 2012 - Θήβα

Το Σεπτέμβρη του 2012 το “COSMOS TRAVEL” ξεκίνησε στην Θήβα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο χώρο του τουρισμού ικανοποιώντας τις ανάγκες του κάθε ταξιδιώτη με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Wind - Cosmote

Η δράση του επεκτάθηκε και στο χώρο της τηλεπικοινωνίας, κάνοντας λιανικό και χονδρικό εμπόριο καρτοκινητής WIND – COSMOTE, καθώς η επικοινωνία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ανθρώπου – ταξιδιώτη.

Απρίλιος 2017 - Σχηματάρι

Η επιτυχία αυτού του εγχειρήματος οδήγησε πέντε χρόνια αργότερα, τον Απρίλιο του 2017 στη σύσταση ενός νέου καταστήματος και στην πόλη του Σχηματαρίου.

Η πορεία μας

Η παρουσία του Cosmos Travel, ενίσχυσε την τοπική αγορά της πόλης μας προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας.

Η Διεύθυνση και το Προσωπικό του Cosmos Travel, έδειξε από την αρχή το σεβασμό και την εκτίμηση απέναντι στην τοπική κοινότητα αλλά και στους φορείς που την απαρτίζουν με αποτέλεσμα σύντομα να εκφράσει τη θέση της και τη διάθεσή της απέναντι και στην αθλητική ομάδα BASKET της πόλης μας «Ερμής Σχηματαρίου».

Οι ευγενείς χορηγίες του Cosmos Travel, κάθε χρόνο στην ομάδα μας καθώς και η υποστήριξη των συνεχών προσπαθειών μας για επιτυχία και νίκες, αποδεικνύουν την ενεργή δράση του γραφείου στην πόλη μας.

Για το λόγο αυτό, η Διοίκηση του Συλλόγου μας νιώθει ευγνωμοσύνη και εκφράζει δημόσια ένα μεγάλο «ευχαριστώ» , ευελπιστώντας σε μία μακροχρόνια αληθινή σχέση γεμάτη σεβασμό και αλληλοϋποστήριξη.