Αεροπορικά Εισιτήρια

Κλείστε τα αεροπορικά εισιτήρια σας με Cosmos Travel και απολαύστε πλήθος υπηρεσιών μας. Τα αεροπορικά ταξίδια δεν είναι όσο απλά ήταν στο παρελθόν. Η πανδημία έχει αλλάξει το ταξιδιωτικό τοπίο κι εμείς φροντίζουμε ώστε να είστε καθ’ όλα έτοιμοι για το ταξίδι σας.

Συμπληρώστε τη φόρμα κράτησης παρακάτω, κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με τις καλύτερες τιμές αεροπορικών εισιτηρίων και τα απαιτούμενα έγγραφα & προϋποθέσεις για να ταξιδέψετε με ασφάλεια στον προορισμό σας.

Κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων

Επιλέξτε επιθυμητή ημερομηνία αναχώρησης και επιστροφής.
(Αν δεν γνωρίζετε ημ/νία επιστροφής, επιλέξτε μόνο ημ/νία αναχώρησης)

Το ημερολόγιο φορτώνει...
- Available
 
- Booked
 
- Pending

Όνομα*:

Επίθετο*:

Τηλέφωνο επικοινωνίας*:

Email*:

Περιοχή αναχώρησης*:

Χώρα Προορισμού*:

Πόλη Προορισμού:

Κατηγορία Θέσης*:

Bonus Miles (αν έχετε):

Σχόλια:

captcha

Συχνές Ερωτήσεις

 • Με κατάθεση μέσω τραπέζης κατόπιν επικοινωνίας.
 • Στο κατάστημα μας με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή με μετρητά εφόσον το συνολικό κόστος των εισιτηρίων σας δεν υπερβαίνει τα 500€.

Ναι, μπορείτε. Απλά καλέστε μας στα τηλέφωνα:

22620 57190

και 

22620 27881

Το εισιτήριο σας (e-ticket) θα αποσταλεί στο e-mail σας εντός 24 ωρών μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας.

 

Όλα τα εισιτήρια είναι πλέον e-ticket (ηλεκτρονικά) και δεν υπάρχουν εισιτήρια σε έντυπη μορφή.

 

Τα στοιχεία του εισιτηρίου σας αποθηκεύονται στην βάση δεδομένων της αεροπορικής εταιρείας με την οποία ταξιδεύετε.

 

Η εκτύπωση του δεν είναι υποχρεωτική, καλό θα ήταν βέβαια να έχετε σημειωμένο το νούμερο του ηλετρονικού σας εισιτηρίου και των κωδικό κράτησης σας όταν φθάσετε στο αεροδρόμιο για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας.

Κάποιες αεροπορικές εταιρείες απαιτούν να έχει γίνει ηλεκτρονικό check-in και να έχετε εκτυπωμένες τις κάρτες επιβίβασης όταν φτάσετε στο αεροδρόμιο.

 

Συγκεκριμένα, κάποιες αεροπορικές εταιρείες Low Cost ακολουθούν αυτή την διαδικασία όπως η Ryan Air, Easy Jet, Volotea, Tui Fly, Thomson, Wizz Air κ.α. Για αυτήν την περίπτωση σας ενημερώνουμε τόσο στην σελίδα επιβεβαίωσης, όσο και στο e-mail επιβεβαίωσης που σας στέλνουμε κατά την διαδικασία πραγματοποίησης της κράτησης σας.

 

Το ηλεκτρονικό σας check-in πραγματοποιείται από εμάς, στο χρονικό διάστημα που είναι διαθέσιμο από το σύστημα της αεροπορικής εταιρείας και στέλνουμε στο e-mail σας τις κάρτες επιβίβασης.

 

Εσείς θα πρέπει υποχρεωτικά να τις εκτυπώσετε και να τις έχετε μαζί σας.

 

Τουλάχιστον 20 ώρες πριν την αναχώρηση σας, θα πρεπει να έχετε παραλάβει στο e-mail σας τις κάρτες επιβίβασης, σε διαφορετική περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Σε περίπτωση που φτάσετε στο αεροδρόμιο και δεν έχετε την κάρτα επιβίβασης είναι δυνατή η επανεκτύπωσή της από την αεροπορική εταιρεία αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν και επιπλέον χρεώσεις τις οποίες θα κληθήτε να καταβάλετε στην αεροπορική εταιρεία.

Για πτήσεις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να βρίσκεστε στο αεροδρόμιο μιάμιση ώρα πριν από την πτήση σας.

 

Για Υπερατλαντικές πτήσεις τουλάχιστον 2 ώρες πριν. Σε περίπτωση που έχετε πραγματοποιήσει ηλκετρονικό check in στην κάρτα επιβίβασης αναγράφετε η ώρα που κλείνει η πύλη.

 

Προσέξτε μέχρι την ώρα που κλείνει η πύλη θα πρέπει να έχετε παραδώσει αποσκευές, να έχετε περάσει και τον έλεγχο ταξιδιωτικών εγγράφων και τον έλεγχο χειραποσκευών από τα τμήματα ασφαλείας των αεροδρομίων και να βρίσκεστε στην πύλη από την οποία αναχωρεί το αεροσκάφος.

Σχετικά με τα αεροπορικά εισιτήρια και τα ατομικά ταξίδια στο εξωτερικό, για να μπορέσει Έλληνας πολίτης να μεταβεί αεροπορικώς στο εξωτερικό με βάση τους ισχύοντες κανονισμούς, απαιτείται η συμπλήρωση της φόρμας Passenger Locator Form (PLF) για τις πτήσεις εξωτερικού - που αναχωρούν από τα Ελληνικά αεροδρόμια. Κατά την επιστροφή τους, οι επιβάτες υποχρεούνται να επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου (PCR) για τον Covid-19 από πιστοποιημένο διαγνωστικό κέντρο στην αγγλική γλώσσα, το οποίο θα περιλαμβάνει τα στοιχεία διαβατηρίου ή ταυτότητάς τους. Για περισσότερες και τρέχουσες πληροφορίες / ανακοινώσεις με τυχόν πρόσθετες προϋποθέσεις του κάθε τόπου (προορισμού), ή για τυχόν υποχρεώσεις περιορισμού κατ’ οίκον, παρακαλούμε όπως ενημερώνεστε αποκλειστικά από τους επίσημους φορείς https://travel.gov.gr και την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (ΥΠΑ). Μπορείτε να επικοινωνήσετε και μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 • ενημερώνεστε για τους ισχύοντες περιορισμούς, σχετικά με ταξίδι στη χώρα/περιοχή προορισμού

Σχετικές πληροφορίες βρίσκονται στις ιστοσελίδες:

και επίσης στις ιστοσελίδες του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Υγείας ή των Πρεσβειών και Προξενείων των χωρών προορισμού.

 • αναβάλετε το ταξίδι σας αν έχετε πυρετό ή συμπτώματα  από το αναπνευστικό όπως δυσκολία στην αναπνοή, βήχα κλπ

 • πλένετε συχνά τα χέρια σας με νερό και σαπούνι ή χρησιμοποιείτε αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα.
 • καλύπτετε το στόμα και τη μύτη σας με χαρτομάντηλο ή με το μανίκι και όχι με το χέρι όταν βήχετε ή φτερνίζεστε.
 • αποφύγετε την επαφή με άλλα άτομα αν έχετε πυρετό ή συμπτώματα από το αναπνευστικό όπως δυσκολία στην αναπνοή, βήχα κλπ και αναζητείστε ιατρική βοήθεια
 • αποφύγετε την επαφή με ασθενείς.

Στην Ελλάδα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, στους χώρους προσέλευσης και αναμονής ταξιδιωτών και επίσης σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

 

Εξαιρούνται:

 

α) τα άτομα για τα οποία η χρήση μάσκας δεν ενδείκνυται για ιατρικούς λόγους που αποδεικνύονται με τα κατάλληλα έγγραφα, όπως λόγω αναπνευστικών προβλημάτων και

 

β) τα παιδιά ηλικίας κάτω των τεσσάρων (4) ετών Κοινή Υπουργική Απόφαση ΔΙα/Γ.Π.οικ. 26380/2021 – ΦΕΚ 1682/Β/24-4-2021

 • Παρακολουθήστε την υγείας σας για 14 ημέρες.
 • Παραμείνετε στο σπίτι αν εμφανίσετε πυρετό ή συμπτώματα από το αναπνευστικό όπως δυσκολία στην αναπνοή, βήχα κλπ έως και 14 ημέρες μετά την επιστροφή σας.
 • Αναζητήστε άμεσα ιατρική φροντίδα αναφέροντας το πρόσφατο ταξίδι σας.