Ατομικά Ταξίδια

Τα ατομικά ταξίδια, είναι τα ταξίδια που μπορείτε να οργανώσετε μόνοι σας το πρόγραμμα σας. Δεν πρόκειται δηλαδή για ομαδικά ταξίδια όπου υπάρχει προγραμματισμός. Είστε ελεύθεροι να κάνετε τις επιλογές σας ανάλογα με το budget και τη διάθεση σας!

Επιλέξτε που θα είναι ο επόμενος προορισμός σας… Ελλάδα ή Εξωτερικό;;;

Ατομικά Ταξίδια Ελλάδα

πακετα εκδρομων Ελλαδα, πακετα διακοπών, ακρόπολη

Δείτε τα ατομικά μας ταξίδια στην Ελλάδα, για εσάς που θέλετε να εξερευνήσετε χωρίς περιορισμούς κάθε γωνιά της πιο όμορφης χώρας της Μεσογείου.

Ατομικά Ταξίδια Εξωτερικό

Δείτε τα ατομικά ταξίδια μας στο εξωτερικό χωρίς περιορισμούς και επωφεληθείτε από τις εκπληκτικές τιμές μας. 

Συχνές Ερωτήσεις

Αν δυσκολεύεσαι να διαλέξεις, λάβε υπόψιν σου την εποχή που σκοπεύεις να ταξιδέψεις, τις ημέρες που θα ήθελες να ξεκουραστείς και το budget που έχεις σκοπό να διαθέσεις. Η Ελλάδα έχει απίστευτα μέρη που δεν έχεις επισκφθεί ακόμη. Στο εξωτερικό οι επιλογές είναι πολλές. Σκέψου αν θέλεις να ζήσεις κάτι πρωτόγνωρο κι εξωτικό, αν θέλεις μια δόση περιπέτειας ή αν έχεις σκοπό να χαλαρώσεις. Ταξιδεύοντας στο εξωτερικό θα θελήσεις να δεις τα πάντα σε συγκεκριμένο αριθμό ημερών. Είναι ανανεωτικό αλλά δεν ενδείκνυται για ξεκούραση

Σχετικά με τα αεροπορικά εισιτήρια και τα ατομικά ταξίδια στο εξωτερικό, για να μπορέσει Έλληνας πολίτης να μεταβεί αεροπορικώς στο εξωτερικό με βάση τους ισχύοντες κανονισμούς, απαιτείται η συμπλήρωση της φόρμας Passenger Locator Form (PLF) για τις πτήσεις εξωτερικού - που αναχωρούν από τα Ελληνικά αεροδρόμια. Κατά την επιστροφή τους, οι επιβάτες υποχρεούνται να επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου (PCR) για τον Covid-19 από πιστοποιημένο διαγνωστικό κέντρο στην αγγλική γλώσσα, το οποίο θα περιλαμβάνει τα στοιχεία διαβατηρίου ή ταυτότητάς τους. Για περισσότερες και τρέχουσες πληροφορίες / ανακοινώσεις με τυχόν πρόσθετες προϋποθέσεις του κάθε τόπου (προορισμού), ή για τυχόν υποχρεώσεις περιορισμού κατ’ οίκον, παρακαλούμε όπως ενημερώνεστε αποκλειστικά από τους επίσημους φορείς https://travel.gov.gr και την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (ΥΠΑ). Μπορείτε να επικοινωνήσετε και μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Σίγουρα η Ελλάδα αποτελεί ασφαλέστερο προορισμό ειδικά το καλοκαίρι και για λόγους ασφάλειας αλλά και λιγότερης γραφειοκρατίας. Με την εξάπλωση του εμβολίου, την άνοδο της θερμοκρασίας και την ανοσοποίηση του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού, η Ελλάδα θα είναι το ιδανικό μέρος για διακοπές.