Οργανωμένες Εκδρομές

Περιμένατε καιρό για αυτή την ευκαιρία! Ένα ταξίδι θα ήταν ο,τι πρέπει αυτή τη στιγμή. Απλά φανταστείτε νέες γεύσεις, ατελείωτες παραλίες ή άγρια φύση! Τι πραγματικά θα θέλατε από τις διακοπές σας;

Με τις οργανωμένες εκδρομές του Cosmos Travel το επόμενο ταξίδι σας είναι ένα βήμα πιο κοντά. Απολάυστε την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία και γνωρίστε τα μυστικά μονομάτια κάθε προορισμού. 

Ψάχνετε ακόμη τον προορισμό σας; Ελλάδα ή εξωτερικό; Δείτε τα πακέτα οργανωμένων εκδρομών μας και κλείστε τη θέση σας σήμερα!

Εκδρομές Ελλάδα

πακετα εκδρομων Ελλαδα, πακετα διακοπών, ακρόπολη

Οργανωμένες εκδρομές στην Ελλάδα, για εσάς που θέλετε να εξερευνήσετε κάθε γωνιά της πιο όμορφης χώρας της Μεσογείου.

Εκδρομές Εξωτερικό

Ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό θα σας ανανεώσει και θα σας χαρίσει αξέχαστες αναμνήσεις. Δείτε όλα τα πακέτα μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Αν δυσκολεύεσαι να διαλέξεις, λάβε υπόψιν σου την εποχή που σκοπεύεις να ταξιδέψεις, τις ημέρες που θα ήθελες να ξεκουραστείς και το budget που έχεις σκοπό να διαθέσεις. Η Ελλάδα έχει απίστευτα μέρη που δεν έχεις επισκφθεί ακόμη. Στο εξωτερικό οι επιλογές είναι πολλές. Σκέψου αν θέλεις να ζήσεις κάτι πρωτόγνωρο κι εξωτικό, αν θέλεις μια δόση περιπέτειας ή αν έχεις σκοπό να χαλαρώσεις. Ταξιδεύοντας στο εξωτερικό θα θελήσεις να δεις τα πάντα σε συγκεκριμένο αριθμό ημερών. Είναι ανανεωτικό αλλά δεν ενδείκνυται για ξεκούραση

Σχετικά με τα αεροπορικά εισιτήρια και τα ατομικά ταξίδια στο εξωτερικό, για να μπορέσει Έλληνας πολίτης να μεταβεί αεροπορικώς στο εξωτερικό με βάση τους ισχύοντες κανονισμούς, απαιτείται η συμπλήρωση της φόρμας Passenger Locator Form (PLF) για τις πτήσεις εξωτερικού - που αναχωρούν από τα Ελληνικά αεροδρόμια. Κατά την επιστροφή τους, οι επιβάτες υποχρεούνται να επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου (PCR) για τον Covid-19 από πιστοποιημένο διαγνωστικό κέντρο στην αγγλική γλώσσα, το οποίο θα περιλαμβάνει τα στοιχεία διαβατηρίου ή ταυτότητάς τους. Για περισσότερες και τρέχουσες πληροφορίες / ανακοινώσεις με τυχόν πρόσθετες προϋποθέσεις του κάθε τόπου (προορισμού), ή για τυχόν υποχρεώσεις περιορισμού κατ’ οίκον, παρακαλούμε όπως ενημερώνεστε αποκλειστικά από τους επίσημους φορείς https://travel.gov.gr και την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (ΥΠΑ). Μπορείτε να επικοινωνήσετε και μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Σίγουρα η Ελλάδα αποτελεί ασφαλέστερο προορισμό ειδικά το καλοκαίρι και για λόγους ασφάλειας αλλά και λιγότερης γραφειοκρατίας. Με την εξάπλωση του εμβολίου, την άνοδο της θερμοκρασίας και την ανοσοποίηση του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού, η Ελλάδα θα είναι το ιδανικό μέρος για διακοπές.