9ήμερη Εκδρομή στη Σικελία

Αεροπορικώς

9 ημέρες

Από 1219€

Τι θα λέγατε να ανακαλύψουμε μαζί τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό της Μεγάλης Ελλάδος;  Μία μοναδική απόδραση για 9 ημέρες / 8 νύχτες σε μερικές από τις σημαντικότερες πόλεις της υπέροχης Σικελίας.  Ζήστε μαζί μας την περιπέτεια, αλλάξτε παραστάσεις, χαλαρώστε και απολαύστε στο έπακρο την εμπειρία του Cosmos Travel. 

21-29 Οκτωβρίου 2023

(2 διαν/σεις στην Κατάνη, 3 στις Συρακούσες, 2 στον Ακράγαντα & 1 στο Παλέρμο)

Αναλυτικό Πρόγραμμα:

Σάββατο 21/10/2023: Συνάντηση στο Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το ξημέρωμα. Η αρχηγός της εκδρομής και ο ξεναγός μας θα σας μοιράσουν τα αεροπορικά σας εισιτήρια και όλοι μαζί θα επιβιβαστούμε στο αεροπλάνο με προορισμό μας την Κατάνη αφού πρώτα κάνουμε μία στάση στην Ρώμη.
Μετά την άφιξή μας στο αεροδρόμιο της Κατάνης, θα συναντηθούμε με τον οδηγό του λεωφορείου μας, ο οποίος από εδώ και στο εξής θα είναι μαζί μας καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής μας.
Κατά τις 11,00 θα μεταβούμε στο κέντρο της Μητροπολιτικής αυτής πόλης η οποία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη της Σικελίας, όπου με τον ξεναγό μας θα δούμε πρώτα τα τείχη του Κάστρου του Φρειδερίκου β’ το οποίο κτίστηκε τον 13ο αι. ως ανάκτορο του βασιλείου της Σικελίας. Έπειτα θα επισκεφθούμε το αρχαίο Ελληνικό θέατρο, το οποίο βρίσκεται σχεδόν εξ’ ολοκλήρου  κάτω από τα κτήρια της πόλης.
Μετά από ένα μικρό διάλειμμα για έναν καφέ και λίγη ξεκούραση, θα περπατήσουμε στα καλντερίμια της Κατάνης όπου θα δούμε το Μοναστήρι των Βενεδικτίνων το οποίο θεωρείται το μεγαλύτερο μοναστικό συγκρότημα της Ευρώπης, είναι μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και σήμερα στεγάζει την Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου της πόλης.
Συνεχίζοντας την βόλτα μας, θα δούμε το Ρωμαϊκό Αμφιθέατρο το οποίο κατά το ήμισυ βρίσκεται κάτω από νεότερα κτήρια της πόλης, θα περάσουμε από τον Δημοτικό κήπο “Vincenzo Bellini”, θα σταθούμε στην πλατεία Πανεπιστημίου και την πλατεία της
Μητροπόλεως η οποία στην περίμετρό της φιλοξενεί το Palazzo dei Chierici, χτισμένο από τις αρχές του 18ου αιώνα, το «Ανάκτορο των Ελεφάντων» (νυν Δημαρχείο) και τον Καθεδρικό Ναό της Κατάνης, τον Ι.Ν. της Αγίας Αγάθης.
Η πρώτη και ίσως πιο κουραστική μέρα τελειώνει με δείπνο στην πόλη. Συστήνουμε να δειπνήσετε σε μία από τις πολυάριθμες Trattorie και να έρθετε σε πρώτη επαφή με την υπέροχη Σικελική κουζίνα.  
Μετάβαση στο ξενοδοχείο μας, διανομή δωματίων και διανυκτέρευση.

Κυριακή 22/10/2023: Μετά το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο μας στις 08,30 και θα μεταβούμε στην κωμόπολη των Giardini di Naxos, η οποία βρίσκεται στις ανατολικές ακτές της Σικελίας ανάμεσα στην Κατάνη και την Μεσσήνη. Πρόκειται για την αρχαιότερη Ελληνική αποικία του νησιού, η οποία ιδρύθηκε ένα χρόνο πριν τις Συρακούσες με Ευβοείς αποίκους από την Χαλκίδα. Θα επισκεφθούμε το Μουσείο καθώς επίσης και τον αρχαιολογικό χώρο.
Έπειτα, θα μεταβούμε στο Ταυρομένιο (Taormina) όπου θα θαυμάσουμε το αρχαίο θέατρο το οποίο χτίστηκε τον 3ο αι. π.Χ. Είχε διάμετρο 107 μέτρα και φιλοξενούσε περίπου 10,000 θεατές. Είναι από τα μεγαλύτερα θέατρα της Μεγάλης Ελλάδος που έχει καμπύλο κοίλο αντί για το παλαιότερο τραπεζοειδές σχέδιο. Θα δούμε το Ιερό του Σαράπιδος καθώς επίσης και τον Ιερό Ναό του Αγίου Παγκρατίου.
Κατά τις 13,00 θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο μας, προκειμένου να μεταβούμε στην Μεσσήνη, η οποία ιδρύθηκε τον 8ο αι. π.Χ. με Έλληνες αποίκους από την Χαλκίδα. Το αρχικό της όνομα ήταν Ζάγκλη (δηλ. δρεπάνι λόγω του σχήματος που έχει το λιμάνι της). Το όνομα  Μεσσήνη το έδωσε ο τύραννος Αναξίλαος στις αρχές του 5ου αι. π.Χ. για να τιμήσει την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Μεσσηνία. Εκεί, θα συναντηθούμε με την Ελληνική κοινότητα, η οποία προσπαθεί να διασώσει τον Ελληνικό πολιτισμό και να διατηρήσει την ελληνική γλώσσα.
Θα δειπνήσουμε σε κάποιο από τα εστιατόρια της πόλης και θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής. Διανυκτέρευση.

Δευτέρα 23/10/2023: Μετά το πρωινό και την παράδοση των κλειδιών του δωματίου μας, επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο μας, προκειμένου να μεταβούμε στην επόμενη πόλη της Σικελίας, τις Συρακούσες.
Θα ξεκινήσουμε με την Ορτυγία, την νησίδα εκείνη που στην αρχαιότητα ήταν το κέντρο της αρχαίας πόλης των Συρακουσών. Θα δούμε την Ελληνική πύλη, τον Ναό του Απόλλωνος, ο οποίος βρίσκεται στην είσοδο της νήσου και συγκαταλέγεται στους αρχαιότερους μεγάλους δωρικούς περίπτερους ναούς της Μεγάλης Ελλάδος, θα περάσουμε από την Έδρα του Ιδρύματος Αρχαίου Δράματος (INDA), θα σταθούμε στην πλατεία Αρχιμήδους η οποία φιλοξενεί την υπέροχη κρήνη της Αρτέμιδος, θα διασχίσουμε την οδό Maestranza όπου θα δούμε το αριστοκρατικό μέγαρο Impellizzeri το οποίο ανήκε στην ισπανικής καταγωγής επώνυμη οικογένεια, λαμπρό δείγμα ρυθμού ροκοκό, το οποίο σήμερα στεγάζει το πολιτιστικό κέντρο του Δήμου, έπειτα θα περάσουμε από την οδό Vittorio Veneto όπου θα δούμε το σπίτι του συγγραφέα και μυθιστοριογράφου Elio Vittorini (1908-1966).
Θα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα για να απολαύσουμε τα υπέροχα αλλαντικά και τυριά, τυπικά ντόπια προϊόντα, στην λαϊκή αγορά της Ορτυγίας ώστε να πάρουμε λίγες δυνάμεις για τη συνέχεια.     
Χορτάτοι πια, θα συνεχίσουμε την βόλτα μας μέσα στην Graziella, την αραβική γειτονιά. Θα περάσουμε από τον Ι.Ν. του Αγίου Θωμά (1199 μ.Χ.), το μέγαρο Mergulense–Montalto (1397), θα δούμε το Αρτεμίσιον (κάτω από το σημερινό Δημαρχείο), το Αθήναιον (σημερινή Ιερά Μητρόπολη), τον Ι.Ν. της Αγ. Λουκίας επί της Μονής, και θα καταλήξουμε στην περίφημη κρήνη της Αρέθουσας.
Θα επισκεφθούμε το Μουσείο των Pupi, τις γνωστές μαριονέτες. Συμβολικές εικόνες της πολυτάραχης Ιστορίας που διαμόρφωσε τον χαρακτήρα της νήσου, από τους Έλληνες και τους Ρωμαίους, στους Άραβες και τους Καταλανούς και τους Ανζού, το Βασίλειο των Δύο Σικελιών, τις αγροτικές εξεγέρσεις στους φεουδάρχες και στον αγώνα για ανεξαρτησία της Ιταλίας και κατόπιν (ακόμη και μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο) της ίδιας της Σικελίας, οι μαριονέτες είναι η ζωντανή έκφραση της ψυχής του λαού της.
Έπειτα, θα περάσουμε από την Εβραϊκή Συνοικία (Judecca) και τον Ι.Ν. του Αγίου Φιλίππου.
Δείπνο και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανομή δωματίων και διανυκτέρευση.

Τρίτη 24/10/2023
: Μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε από το ξενοδοχείο μας με πρώτη στάση το Αρχαιολογικό Μουσείο των Συρακουσών «Paolo Orsi». Το μουσείο περιέχει αντικείμενα από την προϊστορική, την ελληνική και τη ρωμαϊκή περίοδο που βρέθηκαν σε αρχαιολογικές ανασκαφές στην πόλη και σε άλλα μέρη της Σικελίας.
Μετά την επίσκεψη μας στο μουσείο θα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα για ένα πρόχειρο σνακ και έπειτα θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Πάρκο της Νεαπόλεως (Βωμός του Ελευθερίου Διός, το Θέατρο, το Λατομείο του Παραδείσου όπου βρίσκεται και το λεγόμενο «Αυτί του Διονυσίου»). Έπειτα, θα επισκεφθούμε - εφόσον είναι ανοιχτά - τα λατομεία Santa Venera &  Intagliatella. Θα δούμε επίσης το Ρωμαϊκό Αμφιθέατρο και τον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου.
Μόλις τελειώσουμε την σημερινή ξενάγηση, θα έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο για αγορά τουριστικών αντικειμένων ή άλλων ειδών.
Δείπνο και διανυκτέρευση.

Τετάρτη 25/10/2023: Μετά το πρωινό, στις 09,00 αναχωρούμε για την πρώτη μας στάση, στις Κατακόμβες, στην κρύπτη του Αγίου Μαρκιανού και της Βασιλικής του Αγ. Ιωάννου, του Ευαγγελιστού. Έπειτα, θα επισκεφθούμε τον σύγχρονο Ι.Ν. της Παναγίτσας των Δακρύων καθώς επίσης και τον Ι.Ν. της Αγίας Λουκίας η οποία είναι και η πολιούχος της πόλης και εορτάζεται κάθε χρόνο με λαμπρότητα στις 13 Δεκεμβρίου.
Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα για ένα ελαφρύ γεύμα και λίγη ξεκούραση, επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο μας με προορισμό το Νότο. Θα περιηγηθούμε στο ιστορικό του κέντρο και θα θαυμάσουμε την αρχιτεκτονική της πόλης, η οποία θεωρείται η ευρωπαϊκή πρωτεύουσα του ρυθμού Μπαρόκ.Έπειτα πριν επιστρέψουμε στις Συρακούσες, θα επισκεφθούμε μία ρωμαϊκή έπαυλη η οποία βρίσκεται επί του ποταμού Ελώρου, όπου ανακαλύφθηκαν υπέροχα ψηφιδωτά κάτω από μία αγροικία.
Επιστροφή στις Συρακούσες, δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.  

Πέμπτη 26/10/2023: Μετά το πρωινό και την παράδοση των κλειδιών των δωματίων μας, αποχαιρετούμε τις Συρακούσες και συνεχίζουμε την εκδρομή μας σε ένα άλλο υπέροχο και θαυμαστό σημείο της κεντρικής Σικελίας.
Σήμερα, θα επισκεφθούμε την Ρωμαϊκή έπαυλη της Piazza Armerina (Villa Romana del Casale) η οποία χρονολογείται στις αρχές του 4ου αι. μ. Χ και βρίσκεται περίπου 3 χλμ. από το κέντρο αυτής της μικρής πόλης. Αποτελεί μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Τα ψηφιδωτά καθώς επίσης και τα μαρμάρινα δάπεδα που θα θαυμάσουμε, καλύπτουν περίπου 3,500 τετραγωνικά μέτρα και είναι μοναδικές τόσο οι αναπαραστάσεις όσο και η εξαιρετική κατάσταση που βρίσκονται.  
Μετά την ξενάγησή μας στην Ρωμαϊκή Έπαυλη, θα μεταβούμε στην πόλη Aidone όπου πριν επισκεφθούμε το μικρό αρχαιολογικό της μουσείο, θα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα για ένα πρόχειρο γεύμα ή καφέ. Το μουσείο είναι ένα πρώην μοναστήρι των Καπουτσίνων Πατέρων το οποίο χτίστηκε μεταξύ 1611-1613.
Έπειτα, θα μεταβούμε λίγο πιο μακριά (περίπου 5 χλμ.) ώστε να ολοκληρώσουμε την ιστορική αναδρομή της ημέρας με την επίσκεψή μας στον αρχαιολογικό χώρο της Μοργαντίνης.
Μετάβαση στην προστατευμένη ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την Unesco πόλη του Ακράγαντα.
Διανομή δωματίων, δείπνο σε κάποιο εστιατόριο της πόλης, διανυκτέρευση.

Παρασκευή 27/10/2023: Σήμερα, μετά το πρωινό μας, θα αφιερώσουμε όλη μας την ημέρα στο Μουσείο και το Αρχαιολογικό πάρκο της Κοιλάδας των Ναών του Ακράγαντος.
Το μουσείο, το οποίο βρίσκεται δίπλα στη μεσαιωνική εκκλησία του Αγίου Νικολάου, φιλοξενεί μία μεγάλη συλλογή αγγείων εξαιρετικής τεχνικής. Μάλιστα, μία αίθουσα κατασκευάστηκε με τέτοιον τρόπο ώστε να δεχτεί όρθιο έναν από τους πανύψηλους Γίγαντες – Άτλαντες που διακοσμούσε τον ναό του Ολυμπίου Διός.
Η «Κοιλάδα των Ναών» είναι ένας αρχαιολογικός χώρος 12 χιλιομέτρων κατά μήκος μίας πετρώδους ράχης. Αποτελεί ένα εξαίρετο δείγμα του αρχαίου κλασικού πολιτισμού. Ξεκίνησε ως ελληνική αποικία του 6ου π.Χ. αιώνα (με το όνομα Ακράγας) και εξελίχθηκε σε κέντρο καλλιτεχνών και μια από τις κορυφαίες πόλεις της Μεσογείου.
Τα περισσότερα μνημεία διατηρήθηκαν σχεδόν άθικτα μέχρι τις μέρες μας. Θα θαυμάσουμε τους λεγόμενους Ναούς (οι αποδόσεις είναι συμβατές) της Λακινίας Ήρας, του Ηρακλή, των Διοσκούρων, της Ομονοίας και του Ηφαίστου.
Μετά την ξενάγησή μας σε αυτόν τον ξεχωριστό χώρο, θα έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο ώστε να τον εκμεταλλευτούμε όπως εμείς επιθυμούμε. Δείπνο και διανυκτέρευση.


Σάββατο 28/10/2023:  Μετά το πρωινό, αφήνουμε τα δωμάτιά μας και αποχαιρετούμε την πόλη. Το μεσημέρι, θα επισκεφθούμε άλλο έναν θαυμάσιο αρχαιολογικό χώρο: ο Σελινούς ήταν μία αρχαία ελληνική αποικία της Σικελίας. Βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού και αποτελούσε την δυτικότερη αποικία στη θέση Καστελβετράνο στο νομό του Τράπανι. Η πόλη οφείλει το όνομά της στο άγριο σέλινο που φυτρώνει στην περιοχή. Το φυτό,  αποτέλεσε και το έμβλημα της πόλης, όπως αποτυπώθηκε στα νομίσματά της. Οι Μεγαρείς μετέβαλαν τα έλη του ποταμού Ύψου σε εύφορους αγρούς, κατασκεύασαν διπλό λιμάνι και οχύρωσαν την πόλη με διπλή ακρόπολη. Η πόλη καταστράφηκε το έτος 409 π.Χ. από τους Καρχηδονίους. Από τους 8 ναούς της, λιγοστοί κίονες στέκονται όρθιοι, με εξαίρεση το Ναό Ε που αναστηλώθηκε κατά τη δεκαετία του 1950 και χρονολογείται στον 5ο αιώνα π.Χ.
Μετά την ξενάγησή μας, θα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα για ένα πρόχειρο γεύμα και θα συνεχίσουμε την πορεία μας έως τον τελευταίο μας σταθμό, το Παλέρμο.
Διανομή δωματίων. Θα κάνουμε μία μικρή βόλτα ώστε να δούμε τις ομορφιές της πόλης, θα δειπνήσουμε σε κάποιο εστιατόριο της πόλης και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Κυριακή 29/10/2023: Μετά το πρωινό μας, θα αφήσουμε τα δωμάτια και θα έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο μέχρι να επιβιβαστούμε στο λεωφορείο μας και να μεταβούμε στο αεροδρόμιο του Παλέρμο. Αποχαιρετούμε το νησί γεμάτοι αναμνήσεις, εικόνες, μυρωδιές, νέες γνωριμίες και αφήνουμε τους εαυτούς μας να αντιληφθεί το μεγαλείο του Ελληνισμού.
Άφιξη στην Αθήνα, Αποχαιρετισμός.

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με την ITA Airways μέσω Ρώμης
 • Φόροι αεροδρομίων
 • 1 χειραποσκευή έως 8 κιλά και μία αποσκευή έως 23 κιλά
 • Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής
 • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4**** στην περιοχή Acireale κοντά στην Κατάνη με πρωινό.
 • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4**** στις Συρακούσες με πρωινό
 • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4**** με πρωινό στην περιοχή του Ακράγαντα
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4**** με πρωινό στο Παλέρμο
 • Διπλωματούχος Ελληνόφωνος ξεναγός καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής
 • Έμπειρος Αρχηγός / οργανωτής καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής
 • Ακουστικά ξεναγήσεων
 • Έξοδα οδηγού (διανυκτέρευση / διατροφή)
 • Έξοδα αρχηγού & ξεναγού
 • Τοπικοί φόροι διαμονής για όλες τις διανυκτερεύσεις
 • Έξοδα στάθμευσης, εισόδων στις πόλεις (check points)
 • Φ.Π.Α
 • Ενημερωτικά φυλλάδια και χάρτες
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται:

 • Γεύματα / Δείπνα - ποτά
 • Είσοδοι στους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία
 • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια (έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες σας καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής μας. Εάν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας)

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 1219,00 €*

 

*Η τιμή αυτή αφορά την συμμετοχή των 45 ατόμων.
Παρακάτω, θα βρείτε αναλυτικά τις τιμές στην περίπτωση μικρότερου αριθμού επιβατών:

Τύπος Δωματίου

Έως 45 άτομα

Έως 40 άτομα

Έως 35 άτομα

Έως 30 άτομα

Κατ’ άτομο σε 2κλινο

1219,00 €

1249,00 €

1289,00 €

1339,00 €

Μονόκλινο

1549,00 €

1579,00 €

1619,00 €

1669,00 €

 

Πτήσεις Αθήνα – Κατάνια – Παλέρμο – Αθήνα μέσω Ρώμης με την ΙΤΑ Airways

AZ 0717, 21 OCT ATH - FCO 06.05 – 07.10

 AZ 1709, 21 OCT FCO - CTA 08.15 – 09.30

 AZ 1784, 29 OCT PMO – FCO 12.40 – 13.50

AZ 0718, 29 OCT FCO - ATH 15.40 – 18.40

Γενικές πληροφορίες και όροι:

 • Η αναχώρηση είναι εγγυημένη εφόσον ο αριθμός των συμμετεχόντων συμπληρωθεί με ελάχιστο αριθμό επιβατών τα 30 άτομα.
 • Οι φόροι αεροδρομίων έχουν συμπεριληφθεί στο συνολικό κόστος. Στην περίπτωση αύξησης αυτών, λόγω της επιβάρυνσης των καυσίμων, θα επηρεάσει και το συνολικό κόστος μόνο στην περίπτωση εκείνη που είναι ιδιαίτερα υψηλό. Διαφορετικά, θα απορροφηθεί από το γραφείο.
 • Προκειμένου να υπάρξει απόλυτη προτεραιότητα, θα ζητηθεί από τους ενδιαφερόμενους αμέσως μετά την δήλωση συμμετοχής, προκαταβολή της τάξεως των 150,00 €. Το υπολειπόμενο πόσο θα κατατεθεί σε μηνιαίες άτοκες δόσεις ανάλογα με την ημερομηνία της ως άνω δήλωσης.
 • Λόγω των περιορισμών που μας έχουν θέσει τόσο η αεροπορική εταιρία όσο και τα ξενοδοχεία, η προκαταβολή των 150,00 € θα είναι επιστρεπτέα μέχρι τις 25/04/2023, Διαφορετικά, το ποσό δεν επιστρέφεται.
 • Το πρόγραμμα δύναται να αλλάξει εφόσον κριθεί απαραίτητο για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της εκδρομής.
 • Ο οδηγός του λεωφορείου υποχρεούται με βάση τον Ιταλικό νόμο να εργάζεται συνολικά έως και 12 ώρες / ημέρα
 • Τα ακουστικά ξεναγήσεων θα τα παραλάβετε με την άφιξή μας στην Κατάνη και θα τα επιστρέψετε την τελευταία μέρα πριν την αναχώρησή μας από το Παλέρμο. Σε περίπτωση απώλειας του πομπού ή καταστροφής του, ο προσωρινός κάτοχος θα επιβαρυνθεί με το ποσό που θα μας ζητήσει η εταιρία ενοικιάσεως των πομπών αυτών.
 • Προκειμένου να αποφύγουμε κακής ποιότητας γεύματα / δείπνα επιλέξαμε να μην συμπεριλάβουμε ξενοδοχεία με ημιδιατροφή. Στο ενημερωτικό φυλλάδιο το οποίο θα παραλάβετε θα σας έχουμε και μία λίστα με προτεινόμενα εστιατόρια/ ταβέρνες με τις καλύτερες κριτικές, ώστε να δοκιμάσετε την παραδοσιακή Ιταλική και Σικελική κουζίνα της επιλογής σας.

Μπορείτε να μας καλέστε άμεσα στα:

2262027881  &  6998123000

Εναλλακτικά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

Leave this field blank

Δείτε επίσης:

No posts found!

Σχολιάστε